Wie zijn wij?

Bart Strik
Ik ben begonnen in 2010 met BSDE(Bart Strik Data Electro). Voordat ik deze onderneming begon was ik werkzaam bij H4A als kabelmonteur(kabeltv). Doordat hun opdrachtenportefeuille veranderden ben ik zelfstandig aan de slag gegaan voor DNWG(voorheen Delta) mede doordat ik daar al regelmatig contact mee had bij werkzaamheden.

De start van BSDE:
Ik merkte dat er een grote vraag was naar aannemers in deze regio, hetgeen een uitgelezen kans bood om de onderneming te starten.

Jeroen Strik
Door de snelle groei, besloot ik in 2016 mijn broer, Jeroen Strik, te betrekken bij de onderneming. Hij was al geruime tijd werkzaam in de installatietechniek bij het grootste installatie-bedrijf in Zeeuws Vlaanderen. Mede door de nieuwe uitdaging en het enthousiastme van Bart, besloot Jeroen te vertrekken bij zijn werkgever en mede-eigenaar van BSDE te worden.

Toekomst:
Met de energietransitie als grootste uitdaging, zien we steeds meer dat bestaande aansluitingen verzwaard moeten worden en de vraag naar gas afneemt. We zien ook dat grootverbruikers ter vervanging van gasgebruik, meer stroom gaan gebruiken en daardoor zwaardere aansluitingen nodig hebben. Ook de grotere hoeveelheid zonnepanelen zorgen voor grotere hoeveelheden teruggeleverde stroom, met daaraangekoppeld een zwaardere infrastructuur. Ook de overgang naar electrisch rijden neemt met zich mee dat er steeds meer laadpalen en de daarbij behorende(zwaarder) bekabeling nodig gaat zijn.

Om voorbereid te zijn op deze veranderingen zorgen wij dat wijzelf en teamleden zich continue bijscholen en certificeren om aan deze toekomstige vraag te kunnen voldoen.

Kortom nog voldoende uitdagingen, kansen en veranderingen waar de naam BSDE bij genoemd gaat worden.

Print article