Portfolio

DNWG biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas en drinkwater): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DNWG diensten op het gebied van meettechniek. In de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten. 

bezoek de website: DNWG.nl


Zeeland: land in zee. Als één provincie heeft leren leven met de kracht van water en wind, dan is het Zeeland. Met de Deltawerken liet Zeeland al zien de krachten van de natuur te kunnen beheersen. Nu gebruiken we de natuurelementen wind, water en zon zelfs in ons voordeel. Niet alleen komen er jaarlijks miljoenen toeristen voor naar Zeeland, we gebruiken ze ook om groene stroom mee op te wekken. Daarom is ons motto: ‘Uit Zeeland haal je energie!’

bezoek de website: DeltaEnergie.nl


De Teletronika-organisatie bestaat ruim 30 jaar en is in die periode uitgegroeid tot een toonaangevend, middelgroot bedrijf, met meer dan 100 medewerkers en diverse vestigingen in Nederland. Op het gebied van aanleg en onderhoud van (tele)communicatie, infrastructuren en glasvezelverbindingen behoort Teletronika tot de top 10 van bedrijven in Nederland.

bezoek de website: Teletronika.nl

Broadcast Partners bestaat sinds 1979 en heeft als meest in het oog springende activiteit de FM- en DAB- zenderparken van alle grote radiostations in Nederland en Vlaanderen, zoals Radio 538, VRT, Q-music en de NPO. Daarnaast levert Broadcast Partners omroeptechniek in vele andere landen en heeft het bedrijf een R&D afdeling die trendsettende producten voor radio en internetmedia ontwikkelt. Veel gespecialiseerde techniek en commercieel en technisch uitdagende projecten. Het bedrijf heeft vestigingen in Terneuzen en Hilversum.

bezoek de website: broadcastpartners.nl

Holding de Vier Ambachten B.V. (H4A) is een veelzijdige onderneming, ontstaan uit een krachtenbundeling van acht regionale wegenbouwbedrijven. Op 31 december 1968 werd hiertoe de ZA&A (Zeeuwse Asfalt en Aannemingsmaatschappij) opgericht; een samenwerking op het gebied van de productie en verwerking van asfalt.

bezoek de website: h4a.nl

Print article